Nieuws

Nieuwe duofiets voor Het Hooge Heem

Datum: 16-10-2024

Op vrijdag 7 juni heeft het team Welzijn van Het Hooge Heem een gloednieuwe elektrische duofiets in ontvangst genomen bij Douma Fietsen in Grootegast. Deze waardevolle aanwinst is mogelijk gemaakt door een genereuze gift van de stichting Vrienden van Het Hooge Heem, met extra ondersteuning van het Vaillant Fonds.

Marije Blaak van team Welzijn vertelt: "Onze huidige fiets was echt aan vervanging toe, en het is geweldig om met deze nieuwe duofiets weer mooie tochten te kunnen maken met onze bewoners." Het officiële moment werd gevierd door Berjo Wortmann, die symbolisch een finishlint doorknipte, waarmee de fiets officieel in gebruik werd genomen voor gezamenlijke fietstochten.

De bewoners waren in groten getale aanwezig om de nieuwe fiets feestelijk te verwelkomen. Het geluid van rinkelde fietsbellen vulde de lucht, terwijl iedereen samen proostte op dit prachtige cadeau. Dankzij de betrokkenheid van de Vrienden van Het Hooge Heem kunnen bewoners nu weer genieten van ontspannen fietstochtjes in de omgeving.